Tagjainknak

Kedves Meglévő és Leendő Tagjaink!

Kedvezményes fürdőbelépő kupon tagjainknak

Tisztelt Egyesületi Tag!

Tájékoztatni kívánom, hogy a 2019. évi teljes összegű tagdíj befizetése esetén a Jonathermál Zrt. ebben az évben is támogatja a KÜDÉTE tagjait 10 db 1+1-es kuponnal, ami darabonként 2 db 50 %-os kedvezményű jegy vásárlására jogosít a teljes áru fürdőbelépőből számítva. 

A kuponok 2020. december 31-ig használhatók fel. Az ezért vásárolt fürdőjegyek szintén 2020. december 31-ig használhatók fel. A jegyek érvényességének meghosszabbítására nincs további lehetőség. 

A kuponok a motel recepcióján válthatók be. 

Változás a korábbiakhoz képest, hogy a kuponok tetszőleges darabszámban válthatók be (1 kupon = 2 db fürdőjegy) és használhatók fel. A kuponokért kapott fürdőjegyeket az Egyesület tagjai, vagy az általuk választott személyek a megadott idő intervallumban akár egyesével is felhasználhatják. 

Amennyiben a fentiekkel kapcsolatban bővebb felvilágosításra van szüksége, kérem hívja Menyhárt Melina titkárt a 77/481-855-ös telefonszámon, vagy Pintér Sándornét a 77/481-344-es telefonon.

Kiskunmajsa, 2019. április 4.

Tisztelettel: 
Szikora Gyula 
elnök-vezérigazgató


Ingyenes hirdetési lehetőség tagjainknak
Egyesületünk azon rendes tagjai számára, akik befizették az egyesület 20.000,- Ft összegű éves tagdíját, hirdetési lehetőséget biztosítunk honlapunkon a Tagjaink által kínált szálláshelyek, a Gasztronómia, az Aktív pihenés, sport, hobbi, a Wellness, egészség, szépségápolás illetve a Szolgáltatás menüpontok alatt, amely egyidejűleg a Facebook profilunkon való megjelenést is magában foglalja, ezzel is elősegítve tagjaink számára a minél szélesebb körben való ismertség megszerzését. A hozzájáruló nyilatkozat elérhető ide kattintva.

A KÜDÉTE tagjai is igénybe vehetik a Jonathermál horgásztó szolgáltatásait.
Erre a célra rendszeresített kártya felmutatásával a motel recepcióján megvásárolt horgászjegy ellenében.
- horgászjegy 2500 Ft/fő/nap
- kísérőjegy 900 Ft/fő/nap

A Jonathermál motel, kemping területén idilli környezetben fekvő egy hektáros horgásztóban a hagyományos magyar halfajtákon (ponty, kárász, stb.) kívül különleges - kizárólag a meleg vizet kedvelő - fajta, afrikai harcsa is a horog végére akadhat. Napi horgászjegy a motel recepcióján váltható, a részletekről a recepción lehet érdeklődni.


Tájékoztató a kiskunmajsai Gyógy- és Élményfürdőről és környékéről (Letölthető PDF verzió)


Fontos információk kiskunmajsai tartózkodáshoz (Letölthető PDF verzió) 
Orvosok, nyitva tartások, gyógyszertárak, szervizek, stb.


Az Egyesület belépési nyilatkozatát innen töltheti le.

A tagdíj egyesületünk következő bankszámlaszámára fizethető be: 51700076-10006368 (Fókusz Takarékszövetkezet),

Legyen Ön is Egyesületünk Tagja!