Aktív pihenés, sport, hobbi

Kerékpározást kedvelőknek

Kiskunmajsát és környékét nemcsak gyalogosan vagy négy keréken, hanem kerékpárral is felfedezhetik a kirándulni vágyók. Remek lehetőséget nyújt erre, hogy a kiskunmajsai gyógyfürdőt húsz kilométer hosszú kerékpárút köti össze Bugacpusztaházával, amely áthalad Jászszentlászlón, Móricgáton, valamint Bugacra is betér. Pattanjon hát bringára, és indulhat a kaland!


Horgászást kedvelőknek

A horgászat kedvelői városunkban is hódolhatnak e szenvedélyüknek.

 • A Jonathermál motel, kemping területén idilli környezetben fekvő egy hektáros horgásztóban a hagyományos magyar halfajtákon (ponty, kárász, stb.) kívül különleges - kizárólag a meleg vizet kedvelő - fajta, afrikai harcsa is a horog végére akadhat. Napi horgászjegy a motel recepcióján váltható, a részletekről a recepción lehet érdeklődni.

 

 • Az Udvardi-Tanya és Pihenõpark nem csupán szállásadó hely és horgásztó, több mint egy tanya, egy igazi horgászparadicsom.  A birtokhoz tartozó park, zöld környezet, nyugodt légkör igazi kikapcsolódást nyújt 20.000 négyzetméteren. Napijegyes, kilózó tó, a jegyet a helyszínen lehet rendezni. Horgászható halak: ponty, amúr, kárász, igazi különlegesség: süllő.  Parkosított területen játszótér, kerti pavilon, kemence, bográcsozó, 2 személyes barakok biztosítják a kikapcsolódást.                            Cím: 6120 Kiskunmajsa, Konyhadûlõ 10.
  Tel.: 06 30 205-3456
  web:www.udvarditanya.majsainfo.hu   
  udvardi_tanya_400
A geocashing kedvelőinek
Kiskunmajsán és környékén is számos geoláda várja újabb megtalálóját. Ha van egy jó GPS készüléked, és eléggé vállalkozó kedvű vagy, akkor máris kezdődhet a kincsvadászat. Ne felejts el azonban egy apró ajándékot sem magaddal vinni! (A környékbeli ládikákról itt találhatsz információt.)

 

Zöldparadicsom sport és szabadidőközpont
A Zöldparadicsom sport és szabadidőközpont igazi paradicsoma a sportolni vágyóknak. Nemcsak színvonalas fallabda pálya és teniszpálya várja az ide látogatókat, de lehetőség van asztaliteniszezni és biliárdozni is. Kellemes időben az épület alsó és felső teraszáról is figyelemmel lehet kísérni a teniszezők játékát, akár egy finom koktél vagy egy korsó hideg sör kortyolgatása közben. Pályafoglalásra a Zöldparadicsom telefonszámán van lehetőség.
Honlap: http://www.zoldparadicsom.atw.hu

 

Játszóterek

 • Kiskunmajsa - Szélmalom tér

jtsztr_200

 

 • Jászszentlászló - Alkotmány utca

jtsztr_jszszentlszl_200

 

 • Szank - Béke u. 75.

jtsztr_szank_200